Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mavi Kelebekler namağlup döndü

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI HIZ KESMEDEN SÜRDÜREN KONYAALTI BELEDİYE SK KADIN HENTBOL TAKIMI, KASTAMONU’DA DÜZENLENEN TURNUVAYI NAMAĞLUP TAMAMLAYARAK ANTALYA’YA DÖNDÜ.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI HIZ

Yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, Kastamonu’da düzenlenen turnuvayı namağlup tamamlayarak Antalya’ya döndü.

Geçtiğimiz sezonu Avrupa şampiyonu unvanı ile tamamlayan Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Burdur kampıyla ikinci etap çalışmalarını tamamlayan Mavi Kelebekler, Kastamonu’da 15-16-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen hentbol turnuvasına katıldı. Turnuvanın ilk günü Kastamonu Belediyesi, ikinci günü Yenimahalle ve üçüncü gününde de Yalıkavakspor ile karşılaşan Mavi Kelebekler, üç karşılaşmadan da galip ayrılarak turnuvayı namağlup tamamladı.

“Avrupa kupasına talibiz”

Hazırlık maçlarında sonucun çok önemli olmadığını belirten Başantrenör Birol Ünsal, “Ligin önemli takımlarıyla karşılaştığımız turnuvada takımımızın durumunu görme fırsatı yakaladık. İlk maçta istediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak da, ikinci ve üçüncü maçta daha iyi bir performans sergiledik” dedi. Yeni sezon için de değerlendirmelerde bulunan Ünsal, “Geçtiğimiz yılın Avrupa şampiyonu olarak, bu sene de Avrupa kupasına talibiz. Bunun yanında, Türkiye ligi ve kupasında da şampiyon olmak istiyoruz. Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen ve kulüp yönetimimizin destekleriyle bütün kulvarlarda başarılı olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Ünsal, turnuvaya ev sahipliği yapan Kastamonu Belediyespor yönetimine de misafirperverlikleri için teşekkür etti.