Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dulkadiroğlu sosyal tesislerinde bakım ve onarım

DEPREMLER SONRASINDA OLUŞAN HAFİF HASAR NEDENİYLE TADİLATA ALINAN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİSLERİN BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

DEPREMLER SONRASINDA OLUŞAN HAFİF

Depremler sonrasında oluşan hafif hasar nedeniyle tadilata alınan sosyal tesislerin bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal mahallelere kazandırdığı sosyal tesisleri, deprem sürecinde vatandaşların sığınağı haline gelmişti. Bu süreçte zarar gören tesisler için çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bakım ve onarım faaliyetlerinin devam ettiğini bildirdi.

Büyük bir kısmı çok çerçeveli olarak hizmetini sürdüren sosyal tesislerin, deprem sürecinde vatandaşlara sığınak olduğunu hatırlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Kırsal mahallelerimizin standardını yükselten ve sosyal tesis ihtiyacını gideren birçok projeye imza attık. Bu projelerimiz deprem sürecinde vatandaşlarımızın sığınağı olarak da faaliyet gösterdi. Bu çerçevede kullanılan ve deprem sürecinde zarar gören tesislerimizle ilgili bakım ve onarım çalışması başlatmıştık. Bu çalışmalarımızı ekiplerimiz özverili bir şekilde sürdürüyor. Kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Vatandaşlarımız tesislerimizde daha önceden olduğu gibi her türlü faaliyet ve aktivitelerini yapabilecekler” ifadelerine yer verdi.