Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kepez’den iki mahalleye asfalt

KEPEZ BELEDİYESİ, GÜLVEREN VE YEŞİLYURT MAHALLELERİNDE YOLLARIN ALTYAPI YATIRIMLARIYLA BOZULAN ASFALT ZEMİNİNİ, YENİ ASFALTLA KAPLIYOR.

KEPEZ BELEDİYESİ, GÜLVEREN VE

Kepez Belediyesi, Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinde yolların altyapı yatırımlarıyla bozulan asfalt zeminini, yeni asfaltla kaplıyor.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinin ana ulaşım yolu Antalyalı Hakkı Çavuş Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yapmıştı. Genişliği 17 metre, uzunluğu bin 150 metre olan ve ticari işletmelerin olduğu cadde, yeni asfaltı, yol çizgileri, iletim telleri yer altına alınan aydınlatma direkleri ve otopark alanıyla modern bir şehir görünümüne kavuşturuldu.

Bozulan asfalt yenileniyor

Kepez Belediyesi, şimdi de bu iki mahallenin, doğal gaz, elektrik iletim hatlarının yer altına alınması, içme suyu gibi altyapı kazılarından dolayı asfalt zemini bozulan bazı sokaklarında sıcak asfalt çalışması başlattı.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfaltını yenileceği sokaklarda, hizmet ömrünü tamamlayan mevcut asfaltı kaldırıyor. Daha sora tesviyesi yapılan ve dolgu malzemesi serilen yola, asfaltlama makinesi finişer yardımıyla, sıcak asfalt seriliyor.

Bölgede asfalt hizmeti devam edecek

Asfalt çalışması, Yeşilyurt Mahallesi’nde genişliği 12 metre, uzunluğu380 metre olan 4321 Sokak ile Gülveren Mahallesi’nde 12 metre genişliğindeki 3713 Sokak’ın 466 metrelik bölümünde ve genişliği 14 metre, uzunluğu 461 metre olan 3760 Sokak’ta yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, iki mahallenin diğer sokaklarının sıcak asfaltını, altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılacağını ifade etti.