Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni doğan ikiz aslanlara pastalı kutlama

ANTALYA’DA BULUNAN ÖZEL BİR HAYVANAT BAHÇESİNDE 10 AĞUSTOS DÜNYA ASLAN GÜNÜ VE YENİ DOĞAN İKİZ ASLANLAR İÇİN PASTA KESİLİP KUTLAMA YAPILDI.

ANTALYA'DA BULUNAN ÖZEL BİR

Antalya’da bulunan özel bir hayvanat bahçesinde 10 Ağustos Dünya Aslan Günü ve yeni doğan ikiz aslanlar için pasta kesilip kutlama yapıldı.

Yeni doğan ikiz aslan yavrularının bulunduğu bölüm balonlarla süslenirken, sevimli aslanların pastasını kesen hayvanat bahçesi görevlisi Beyza Demir, “Bugün 10 Ağustos Dünya Aslan Günü. İki yavrumuzun bugün aramıza katılmış olması bizlerin mutluluğunu bir kat daha artırdı. Dünya Aslan Gününü taçlandıran yavrularımız için pasta keserek kutlama yapıyoruz” dedi.

3 ay önce dünyaya gelen altı yavrunun kendilerine ayrılan bölümde sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürdüğünü belirten Beyza Demir “Bugün doğan yavrularımız da bir süre sonra 6 yavrunun yanına alınacak ve birlikte yaşamaya başlayacaklar. Berkem Aslan Diyarında 18 yetişkin, 6 tane 3 aylık ve 2 tane yeni doğan olmak üzere toplam 26 tane aslan bulunmaktadır” diye konuştu.