Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da ’Bey Mahalle Merkezi’nin temeli atıldı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN BEY MAHALLE MERKEZİ’NİN 850 METREKARE ALANDA, TAZİYE EVİ, SOĞUK HAVA DEPOSU, 350 METREKARELİK ÇOK AMAÇLI SALONU İLE HALKIN HİZMETİNDE OLACAK.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bey Mahalle Merkezi’nin 850 metrekare alanda, taziye evi, soğuk hava deposu, 350 metrekarelik çok amaçlı salonu ile halkın hizmetinde olacağı belirtildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Bey Mahalle Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. Bölgeye yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Karalar, ilçelerde temel sorunların çözümü için yapılanları da anlattı.

Halka hizmet ederken adaletli davrandıklarını ve asla ayrım gözetmediklerini ifade eden Başkan Karalar, “Biz 7 oy aldığımız köye de 700 oy aldığımız köye de eşit hizmet götürüyoruz. Çok zor şartların yaşandığı bir dönem geçilmesine rağmen, daha önce yapılmayan hizmetleri halkla buluşturmak bize nasip oldu. Yenilerini de halkımız için hayata geçiriyoruz. D-400 üzerinde belediyenin yaptığı ilk altgeçidi biz yaptık ve önemli yeni altgeçitleri inşa ediyoruz. Hem de kısa sürelerde bitiriyoruz. Aldığımız iş makineleri sayesinde daha az kira ödüyoruz, tasarruf ettiğimiz parayı da halkımıza daha fazla hizmet etmek için kullanıyoruz. 3. altgeçide başladık, birçok yerde su sorununu çözdük, bugüne kadar rekor miktarda asfalt döktük ve dönem sonuna kadar daha da artacak. Tüm bunları borçlanmadan yapıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 850 metrekare alanda, 2 katlı, taziye evi, soğuk hava deposu, kesimhane ve 350 kişilik çok amaçlı salonun da bulunduğu Bey Mahalle Merkezi’nin temeli atıldı.