Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göynük Mahallesi’nde altyapı çalışmaları

CVR GÖYNÜK MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI (FOTOĞRAFLI) ANTALYA (İHA) – ANTALYA KEMER BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, GÖYNÜK MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEN DEVAM EDİYOR. FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, MAHALLE GENELİNDE YAPILAN ALTYAPI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BOZULAN VE TAHRİP OLAN ASFALTLARDA TAMİR VE YAMA İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR. VATANDAŞLARIN DAHA GÜVENLİ ŞEKİLDE YOLCULUK EDEBİLMELERİ AMACIYLA YAPILAN BOZUK YOL TAMİR İŞLEMLERİNİN YANI SIRA ATATÜRK CADDESİ’NDE DE YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTININ BAKIMINI YAPIYOR. KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU, YAPTIĞI AÇIKLAMADA, GÖYNÜK MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM ETTİKLERİNİ BELİRTEREK, KEMER HALKINA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE DEVAM ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ. (BLT-ASE

CVR GÖYNÜK MAHALLESİ’NDE ALTYAPI

ANTALYA (İHA) – Antalya Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi’nde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle genelinde yapılan altyapı çalışmaları bünyesinde bozulan ve tahrip olan asfaltlarda tamir ve yama işlemleri gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha güvenli şekilde yolculuk edebilmeleri amacıyla yapılan bozuk yol tamir işlemlerinin yanı sıra Atatürk Caddesi’nde de yağmur suyu drenaj hattının bakımını yapıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Göynük Mahallesi’nde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.