Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zorkun Yaylası şenlik tepesinde çevre temizliği yapıldı

ZORKUN YAYLASI ŞENLİK TEPESİ’NDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

ZORKUN YAYLASI ŞENLİK TEPESİ’NDE

Osmaniye’de bulunan Zorkun Yaylası şenlik tepesinde yapılan çevre temizliğinde yaklaşık 500 kilogram atık toplandı.

Osmaniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü himayesinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) ve İzcilik Kulübü’nün destekleriyle Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi’nde genel çevre temizliği yapıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hüseyin Küçük ve KAÇEP Başkanı Muhabbet Bayır’ın katılımıyla gerçekleşen çevre temizliğinde Şenlik Tepesi’nde oluşan poşet ve kâğıt türü atıklar tek tek toplandı. Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübü üyelerinin de katılım gösterdiği çevre temizliğinde yaklaşık 500 kilogram atık toplandı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hüseyin Küçük, “Osmaniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak bize gelen talepler çerçevesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları’ndan ve Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübü’nün destekleriyle Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi’nde temizlik faaliyeti yaptık. Burada 60’a yakın gençle birlikte Şenlik Tepesi’ni temizledik. Yaklaşık 500 kilogram çöp topladık. Değerli vatandaşlarımız lütfen çevreye çöpleri atmasınlar. Çöplerini poşet içerisinde çöp konteynerlerini atarlarsa çok memnun kalırız” diye konuştu.

Etkinliğe yöneticileri ile birlikte katıldıklarını söyleyen KAÇEP Başkanı Muhabbet Bayır, “Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübümüz ve KAÇEP yöneticilerimizle birlikte Şenlik Tepesi’nde yapılan çevre temizliği programına katıldık. Biz bu temizliği memnuniyetle yaptık ama önemli olan bu temizliği yapmak değil, bundan sonra buraya piknik ve eğlenmek için gelen vatandaşlarımızın buldukları gibi temiz bırakmasıdır. Ümidimizde bu yoldadır. Ben bu etkinliğe katılan emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah böyle temiz bir doğa bırakabiliriz” dedi.