Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zymer Bytyqi, Antalyaspor’da

FTA ANTALYASPOR, BU SEZONUN DÖRDÜNCÜ TRANSFERİNİ ZYMER BYTYQİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ. KOSOVALI MİLLİ FUTBOLCU, KENDİSİNİ 3 YIL İÇİN KIRMIZI BEYAZLI RENKLERE BAĞLAYAN RESMİ İMZAYI ATTI.

FTA ANTALYASPOR, BU SEZONUN

FTA Antalyaspor, bu sezonun dördüncü transferini Zymer Bytyqi ile gerçekleştirdi. Kosovalı milli futbolcu, kendisini 3 yıl için kırmızı beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı attı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Asbaşkan Sinan Boztepe katıldı. Boztepe, transferde emin adımlarla ilerlediklerine dikkat çekerek, “Bu sezon dördüncü transferimizi 27 yaşındaki Zymer Bytyqi ile gerçekleştirdik. Önümüzdeki 3 yıl boyunca formamızı terletecek olması nedeniyle mutluyuz. 16 kez ülkesinin milli takımını giymiş olan başarılı futbolcunun camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Zymer Bytyqi ise yeniden Türkiye’de olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, “Antalya’nın ve bu kulübün bir parçası olmak, bu renkler için mücadele edecek olmak beni heyecanlandırıyor. Burada başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu. 1996 doğumlu kanat oyuncusu Zymer Bytyqi, imza töreninin sonunda Antalyaspor’un 1969 yılı nostalji forması ile objektiflere poz verdi.