Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmam hatipli gençler, altınla ödüllendirildi

KUMLUCA EĞİTİME DESTEK PLATFORMU, LİSELERE GEÇİŞ SINAVINDA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ.

KUMLUCA EĞİTİME DESTEK PLATFORMU,

Kumluca Eğitime Destek Platformu, Liselere Geçiş Sınavında başarı gösteren öğrencileri altınla ödüllendirdi.

Kumluca Sultan Alpaslan İlkokulu Toplantı Salonunda yapılan programa, Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, İlçe Spor Müdürü Erol Koca, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Çiftçi, İlçe Müftü Yardımcısı Aykan Akar, Eğitime Destek Platformu Başkanı Adnan Yavuz, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Çelik, dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden sözel 532’nci Saliha Yıldırım, Sözel 991’inci Muhsine Şeyma Albayrak, Sözel 4040. Rümeysa Korkmaz ve Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Liselere Geçiş Sınav Türkiye 1’incisi Meryem Beyza Özer’e Kumluca Eğitime Destek Platform tarafından gram altınla ödüllendirildi.

“İmam Hatip Ortaokulu’ndan bir öğrencimiz de Türkiye Birincisi olmuştu”

Açılış konuşmasını yapan Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, “Daha önce öğrencilerimizi ödüllendirmiştik. İlk 20 bine giren öğrencilerimizi davet ettik. Ben kendilerini kutluyorum. Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu’ndan bir öğrencimiz de Türkiye Birincisi olmuştu. O öğrencimiz Kartal İmam Hatip Kız Lisesine yerleşti. Tebrik ediyorum. Böyle başarılar bizleri gururlandırıyor. Tüm başarı sağlayan öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

“Öğrencilerimizin gelecek yıllarında başarılar diliyorum”

Gençlere nasihatlerde bulunan Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, “Hükümetimizin en önem verdiği projelerden biri eğitimde imam hatip okullarının artırılması ve geliştirilmesidir. Hem dinine bağlı vatana bağlı nesillerin yetiştirilmesi önemli bir konu. Buralardan mezun olan öğrencilerin daha hassas davranışlar içinde örnek bireyler olmalı. Bizim İmam Hatip Okullarından beklentimiz akademik başarının yanında ahlaklı bireylerin yetişmesidir. Öğrencilerimizin gelecek yıllarında başarılar diliyorum. Hiç tanımadığınız ortamlara gideceksiniz. Sizlere tavsiyem güzel arkadaşlar edinin. Bizleri bu yıl bu başarılarla gururlandıran Milli Eğitim Müdürümüzü, okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kumluca Eğitime Destek Platformu Adnan Yavuz, eğitime verdikleri katkı ve başarılardan dolayı Kaymakam Tekin Erdemir ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir’e plaket takdim etti.