Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Döngele BozdağSpor Mersinde Moral Depoladı

Geçtiğimiz ay kurulan ve

Geçtiğimiz ay kurulan ve sahaya yeni çıkan Döngele Bozdağspor Kulübü Yönetim kurulu ve Sporcular Kaynaşma ve Birlik Beraberliğin pekişmesi için Mersin’de Moral Depoladı.
Kahramanmaraş Yerel Amatör Futbol Liginde oynamak için kısa sürede kurulan ve 2023- 2024 sezonuna merhaba diyen Döngele Bozdağspor Kulübü Mersin’e giderek stres atarak hem özel bir hazırlık maçı ve 1 günlük tatil yaptılar.
2023 yılı KasıTemmuz ayı içerisinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyuna hareketlilik kazandıran Döngele Bozdağspor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri, futbolcuları ve Aileleri ile gezi programı düzenledi.

HEM HAZIRLIK MAÇI HEM DENİZ SEFASI!
Döngele Bozdağspor Kulübü yönetim kurulunun her toplantısında amaç ve gayenin Kahramanmaraş adına Sporcular yetiştirmek ve sporcuları birlik beraberlik içerisinde olması için bir takım çalışmalar yapılacağı ön vurgulanırken Silifke Çağdaş Gençlikspor ile Futbol müsabakası (Hazırlık maçı) hemde gezi programı etkinliklerine dahil etti.
Yönetim kurulu ve sporcu aileleri birbirleri ile kaynaşması için sağlanan gezi programında Deniz sefası, şehir gezisi, futbol oynama gibi etkinliklerde yer aldı. Mersin Silifke ilçesi Taşucu Bölgesindeki Futbol resitali yapılırken, Mersin erdemli ilçesinde ise Plajda Denize giren spor camiası gönüllerince eğlendiler. 1 Günlük tatille günlerini gün eden Bozdağspor kulübü Memnuniyetleri gözlerinden okunuyordu.

MİNİKLER DENİZE BAYILDI
Döngele Bozdağspor kulübü Mersin Erdemli Organizasyonunda Yönetim kurulu üyeleri ve Kulüp Sporcuları Kaynaşma ortamında yer alarak Denizin tadını çıkarttılar. 1 Minibüs 2 özel araçla gidilen Mersin Erdemli Deniz Plajında Renkli görüntülere sahne olan Organizasyonda Minikler eğlencenin neşe kaynağı oldular. 1 Günlük Deniz keyfinde denizi hiç terk etmeyen minik sporcular Deniz sefasını program sonuna kadar çıkararak Deniz ferahlığına bayıldılar.
YÖNETİM ORGANİZASYONDAN MEMNUN
1 Minibüs 2 özel araçla gidilen Mersin organizasyonunda ferah seyahat ortamında Döngele Bozdağspor Kulübü Futbol Şöleni ve Deniz sefası Organizasyonun hazırlanışından ve organizasyonun titizliğinden ve farklı kişilerle kaynaşmaktan memnuniyetini dile getirerek “Deniz’in Fazla tuzlu olmasına rağmen, çok harikaydı. Bu organizasyonun yapılması da çok iyi düşünülmüş ve iş stresinden uzak kalmamıza yardımcı oldu. Organizasyon A’dan Z’ye harikaydı” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

DÖNGELE BOZDAĞSPOR KULÜNE DONDURMA SÜPRİZİ!
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından Döngele Bozdağspor kulübü Mersin Erdemli Organizasyonunu Erdemli ilçesinde fark eden 1 Aile Deniz keyfi yapan Bozdağspor kulübü sporcularına sıcak havada Dondurma ısmarlayarak moral ortamına serinlik kattı. Miniksporcular ise Erdemli ilçesinde yaşayan Aileye teşekkür ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
SPORCU VELİLERİNDEN YÖNETİME TEŞEKKÜR!
Organizasyonda emeği gecen Kulüp Kurucu Başkan Hakkı Bozdağ olmak üzere Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Bozdağ, Eyüp, Emine Oğuz Bozdağ, Ayşe ve Levent Aktaş, Ömer Çayır’dan oluşan Yönetim kurulu’na teşekkür eden Sporcu velileri Gidiş gelişte, ihtiyaç masraflarında maddi manevi destek veren herkese Teşekkür ederek, “Herkesten Allah Razı olsun. Onlar sayesinde 1 günlük tatil yapmanın yanı sıra birçok insanla tanışma, kaynaşma sağladık. Bu Kulüp çok farklı, bu tür organizasyonlar bizler moral verir. İş stresinden uzak tutar ve kaynaşmayı, birlik beraberliği sağlamayı teşvik eder. Buradan Bütün Kulüp yetkililerini ve sponsorlara çok çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

“BİZ BİR AİLEYİZ”
Organizasyon Düzenleyen Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Bozdağ, Kulübümüzün Yıl içerisindeki Organizasyonlardan bir tanesi olduğunu bu gibi organizasyonların devam edeceğini ifade etti.
Bozdağ, Kulüp üyelerinin kaynaşması üzerine yaptığı organizasyon hakkında Şunları söyledi; “Yeni Kurulan Kulübümüzün düzenlemiş olduğu Mersin Gezisi Organizasyonu Kulüp Yönetimi sporcular ve Sporcu Ailelerinin birbirlerini tanıma, kaynaşma ve sahip çıkma duygusunu ön plana çıkarması üzerine düzenlediğimiz organizasyon çok güzel bir ortamda geçti. Futbol sezonu öncesi HEm Silifke Çağdaş Gençlikspor Kulübü ile bir hazırlık maçı bunun akabinde 1 günlük Mersin Erdemli Deniz sefası sporcuların kaynaşması birbirleri ile tanışmasına vesile oldu. Mersin ilinde birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi beni ve Kulüp yönetimimi memnun etti. Bu gibi Organizasyonlarımızı ve Futbol turnuvaları bundan sonra devam ettirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
EDİTÖR: İLKER YİYEN