Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesisinde üretim 3 kat artırıldı

ISPARTA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DOĞALTAŞ VE BETON ELEMANLARI TESİSİNE YENİ ALINAN BETON SANTRALİ ÜRETİME BAŞLADI. TESİSTE MEVCUT KİLİT PARKE, BORDÜR VE BEGONİT TAŞ ÜRETİMİ ÇEŞİTLENDİRİLİRKEN, ÜRETİM KAPASİTESİ 3 KAT ARTIRILDI

ISPARTA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesisine yeni alınan beton santrali üretime başladı. Tesiste mevcut kilit parke, bordür ve begonit taş üretimi çeşitlendirilirken, üretim kapasitesi 3 kat artırıldı.

Isparta Belediyesi bünyesindeki eski adıyla ISTEM olan Fen İşleri Müdürlüğü Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesisinde yenileme ve kapasite artışı çalışmalarında sona gelindi. Bir süre önce fabrikaya kilit ve parke taşı basma makinesi alınarak üretim artırılmıştı. Yeni beton santralinin devreye alınmasıyla birlikte mevcut kilit parke, bordür ve begonit taş üretimi hem çeşitlendirildi hem de 3 kat daha artırılmış oldu. Daha önce 2 çeşit kilit parke taşı ve begonit üretimi yapılırken, tesislerdeki yenilenmeyle birlikte bu sayı 7 farklı çeşide yükseltildi. Bu sayede şehrin cadde, sokak ve meydanları farklı desenlere sahip kilit parke taşı ve renkli begonit taşlarla süslenecek.

Ayrıca tesiste bulunan mevcut makinenin de revizyonu yapılırken, bu makinenin üretim kapasitesi de bu revizyon sayesinde arttı. Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesisinde günlük bin 800 metrekare kilit parke, bordür ve begonit taş üretim kapasitesine ulaşıldı.