Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarma ekipleri boğulma olaylarına karşı önlem alıyor

MERSİN’DE JANDARMA EKİPLERİ, BOĞULMA OLAYLARINA KARŞI ÖNLEM ALIRKEN, VATANDAŞLARA TEHLİKELİ BÖLGELERDEKİ DERE VE GÖLETLERDE SUYA GİRMEMELERİ KONUSUNDA UYARIDA BULUNUYOR.

MERSİN'DE JANDARMA EKİPLERİ, BOĞULMA

Mersin’de jandarma ekipleri, boğulma olaylarına karşı önlem alırken, vatandaşlara tehlikeli bölgelerdeki dere ve göletlerde suya girmemeleri konusunda uyarıda bulunuyor.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, sıcak yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte muhtemel suda boğulma olaylarını önlemek amacıyla tedbirler artırıldı. Bu çerçevede, jandarma ekiplerince Tarsus ilçesinde bulunan göl, gölet, baraj ve sulama kanallarında olası suda boğulma olayları ile can kayıplarının önlemek maksadıyla özellikle hafta sonları ve tatil günlerinde gün boyu devriye görevi gerçekleştirildi. Ekipler devriye görevi sırasında ayrıca, o bölgede yaşayan vatandaşlara ve çocuklara belirtilen yerlerde suya girmelerinin tehlikeli olduğunu anlatarak ikazda bulundu.

Suda boğulma sonucu can kaybını önlemek için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin aralıksız devam edeceği bildirildi.