Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tek seansta 3.5 santim incelme mümkün

ADANA’DA GÜZELLİK SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ MARKALARINDAN CEMİLE DER BEAUTY GÜZELLİK MERKEZİNİN KURUCUSU CEMİLE DER, GEREK GENETİK FAKTÖRLER GEREKSE HAREKETSİZ YAŞAMDAN KAYNAKLI BÖLGESEL KİLOLARIN HER KADIN VE ERKEĞİN KABUSU OLDUĞUNU ANCAK, BUNLARDAN TEK SEANSTA 3.5 SANTİM, DÜZENLİ SEANSLARDA İSE İNANILMAZ DİYE TABİR EDİLEBİLECEK SONUÇLAR ALABİLDİKLERİNİ BİLDİRDİ.

ADANA’DA GÜZELLİK SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ

Adana’da güzellik sektörünün öncü markalarından Cemile Der Beauty Güzellik Merkezinin kurucusu Cemile Der, gerek genetik faktörler gerekse hareketsiz yaşamdan kaynaklı bölgesel kiloların her kadın ve erkeğin kabusu olduğunu ancak bunlardan tek seansta 3.5 santim, düzenli seanslarda ise inanılmaz diye tabir edilebilecek sonuçlar alabildiklerini belirtti.

Uzman Estetisyen Cemile Der, daha sıkı ve fit görüntünün her kadın ve erkeğin her yaşta hayali olduğunu ancak agresif diyetler ya da ağır sporları her kişinin başaramadığını belirterek, “Biz merkezimizde bunu başaramayanlara hizmet ediyoruz. Yani danışanlarımızı hiç bir diyet programına girmeden ve spor yapmadan vücutlarındaki dirençli yağ katmanlarından kurtarabiliyoruz” dedi.

Bölgesel incelme programlarının son yılların en popüler uygulaması olduğunu belirten Cemile Der, ideal kiloya ulaşmanın bazen insanları mutlu edemediğini belirterek, şunları kaydetti:

“Çoğu danışanlarımızdan ‘hayalimdeki kiloya ulaştım ama yüzüm çöktü ya da sadece bacaklarımdan verdim, kalçalarımdan veremedim’ gibi birbirinden faklı şikayetler alıyoruz. Yani 70 kilo olan bir danışmanımızın 50 kiloya düşmesi güzel bir sonuç ama eğer kilolar şikayetçi olunan bölgeden gitmiyorsa kişiyi mutlu etmiyor. Örneğin bel bölgesinden incelmek istiyorsanız, bu sadece kilo vermeyle değil, aynı zamanda yağ vermeyle olabilir. Yağ yaktığınız sürece bel bölgesindeki yağlardan da kurtulabilir ve belinizi inceltebilirsiniz.”

Cemile Der, merkezlerindeki uygulamanın detayları hakkında da bilgi vererek, şöyle devam etti:

“Uyguladığımız bölgesel incelme programı ile istenilen sonuca ulaşmak artık çok kolay. Yapılması gereken tek şey bol su içmek, gerisi bizde. Peki nasıl inceltiyoruz? Öncelikle danışanımızım bölgesel incelmeye mi yoksa zayıflamaya mı ihtiyacı olup olmadığına karar veriyoruz ve istenilen bölgeye ses dalgaları ile geliştirilmiş ultrasonik bir cihazla (Magic Forming) baskılı bir masaj uyguluyoruz. Kişiye acı vermek bir yana masaj etkisiyle rahatlama da oluşturan bu uygulamada bölgedeki yağları parçalayıp, lenf drenaj yolu ile atılmasını sağlıyoruz.”

Cemile Der, bu uygulama ile ilk seanstan itibaren minimum 3,5 cm incelme görüldüğünü ve her seansta artarak devam ederek 40 santime kadar ulaştığını ifade etti. “İnanılmaz” denilebilecek sonuçlar aldıklarını belirten Cemile Der, bu sayede danışanlarının istedikleri kıyafetleri gönül rahatlığı ile vücudunun hiçbir yerinde sarkma, katlanma olmadan giymenin mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.