Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi’nden üniversiteye

ANTALYA KONYAALTI BELEDİYESİ MÜZİK AKADEMİSİ’NİN 14 ÖĞRENCİSİ, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI’NI KAZANDI.

ANTALYA KONYAALTI BELEDİYESİ MÜZİK

ANTALYA (İHA) – Antalya Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi’nin 14 öğrencisi, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı.

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, her yıl devlet konservatuvarları ve güzel sanatlar lisesi sınavlarına hazırlanan öğrencileri bünyesine alarak eğitim veriyor. Geçtiğimiz dönem uluslararası başarı sağlayan Müzik Akademisi’nin bu yıl 14 öğrencisi Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarını kazanırken, bir öğrenciai ise Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavını kazandı.

“Destek vermeye devam edeceğiz”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye’nin şartlarında bu tür eğitimlere ulaşmanın zor olduğunu, belediye olarak gençlere destek vermeye devam edeceklerini kaydederek, “Öğrencilerimiz yıl boyunca gerekli eğitimlerini uzman kişiler tarafından alıyor. Müzik akademimiz bünyesinde sınavlara hazırlıyoruz. İnsanların hayallerine giden bu yolda katkımızın olması bizi çok mutlu ediyor. Gençlerin bu tür başarılara imza atması beni çok gururlandırdı. Buradan başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.