Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta’da yeni anaokulları inşa ediliyor

ISPARTA’DA YENİ ANAOKULLARI İNŞA EDİLİYOR

ISPARTA’DA YENİ ANAOKULLARI İNŞA

Isparta eğitiminin daha kaliteli ve güvenli ortamlarda gerçekleştirilebilmesi adına yürütülen yatırımlar okul öncesinde de aralıksız sürüyor.

Isparta’ya 2002-2020 yılları arasında 14 yeni anaokulu kazandırıldı. Bu anaokullarına 2021 yılında açılan 8 derslikli Şehit Cihangir Can Anaokulu ile 2022 yılında hizmete giren 4 derslikli Seyit Onbaşı Kızılay Anaokulu ve 4 derslikli Gönen Anaokulu katıldı.

Şu an yapımı devam eden 4 derslikli Gülistan Anaokulu, 12 derslikli Karaağaç Mahallesi Özel Eğitim Anaokulu, 6 derslikli Yalvaç Abacılar Mahallesi Anaokulu ve 4 derslikli Merkez Işıkkent Mahallesi Anaokulu olmak üzere toplamda 4 anaokulu bulunuyor.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışmaları devam eden 4 derslikli Fatih Mahallesi Anaokulu’nun 13 Ağustos 2023 tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek. 4 derslikli Sütçüler Yukarı Mahallesi Anaokulu ile 4 derslikli Batıkent Mahallesi Anaokulu is şu anda proje aşamasında. İkisi Özel Eğitim Anaokulu olmak üzere toplam 44 anaokulu halihazırda eğitim öğretime devam ediyor.