Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dağ çayı toplarken depreme yakalandı, ayakları kayıp kayalıklardan düştü

KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞLI VATANDAŞ DAĞ ÇAYI TOPLAMAK İÇİN ÇIKTIĞI KAYALIK BÖLGEDE DEPREME YAKALANINCA AYAKLARI KAYARAK UÇURUMDAN DÜŞTÜ

KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞLI VATANDAŞ DAĞ

Kahramanmaraş’ta yaşlı vatandaş dağ çayı toplamak için çıktığı kayalık bölgede depreme yakalanınca ayakları kayarak uçurumdan düştü.

Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Ahır Dağı Yedikuyular mevkiinde meydana geldi. 70 yaşındaki Şaban Bozkaya, çok sevdiği dağ çayını toplamak için evinde çıktı. Yaşlı vatandaş kayalık bölgede dağ çayı topladığı sırada merkez üssü Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sırasına dengesini kaybederek kayalıklardan yaklaşık 20 metre aşağıya düştü.

Telefonu ile kızını arayan yaşlı vatandaşın imdadına kızı yetişti. İhbar üzerine olay yerine gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yaşlı vatandaşın bulunduğu alana ulaştı.

Sağlık ekiplerince de ilk kontrolü yapılan yaşlı vatandaş itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden indirilerek ambulansa alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaşlı vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şaban Bozkaya’nın kızı Selma Doğan ise, “Sabah saatlerinde babamı aradım babam da Yedi Kuyular bölgesine geldiğini ve çay topladığını söyledi. Ben de kendisine düşeceğini dikkatli olması gerektiğini söyledim. Telefonla görüştükten 10 dakika sonra beni aradı ve düştüğünü söyledi. O sırada geldik ekipler de geldi kurtardılar. Kendisi dağ çayını çok seviyordu” dedi.