Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin Valiliğinden sıcak hava uyarısı

MERSİN VALİLİĞİ, BU HAFTA ORTASINA KADAR SICAK HAVANIN DAHA DA ARTACAĞINI, MEVSİM NORMALLERİNİN 5 İLE 10 DERECE ARASINDA ÜSTÜNDE OLACAĞINI, BU YÜZDEN VATANDAŞLARIN SICAK HAVAYA KARŞI DİKKATLİ OLMASINI İSTEDİ.

MERSİN VALİLİĞİ, BU HAFTA

Mersin Valiliği, bu hafta ortasına kadar sıcak havanın daha da artacağını, mevsim normallerinin 5 ile 10 derece üstünde olacağını, bu yüzden vatandaşların sıcak havaya karşı dikkatli olmasını istedi.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, “Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden gelen son değerlendirmelere göre, bölgelerimizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren etkisini artırması beklenmektedir. Çarşamba ve perşembe günleri bölgemizde etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak, sıcaklıkların bölgemizde mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgasının 27 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği, bu hafta sonunda hava sıcaklıklarının bölgemizde mevsim normalleri civarında olması tahmin edilmektedir. Sıcak hava dalgası nedeniyle, bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.