Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemer’de ‘renkli’ festival

KEMER’DE DÜZENLENEN VE ÇOK SAYIDA YERLİ VE YABANCI TATİLCİNİN KATILDIĞI “RENK FESTİVALİ” ETKİNLİĞİNDE ORGANİK BOYALARI BİRBİRLERİNE ATAN KATILIMCILAR, MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİ.

KEMER’DE DÜZENLENEN VE ÇOK

Kemer’de düzenlenen ve çok sayıda yerli ve yabancı tatilcinin katıldığı “Renk Festivali” etkinliğinde organik boyaları birbirlerine atan katılımcılar, müzik eşliğinde eğlendi.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kazım Gül Stadyumu’nda bir firma tarafından düzenlenen etkinliğe, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ile çok sayıda yerli ve yabancı misafir katıldı. Dünyanın birçok ülkesinde düzenlenen ve boya festivali olarak da bilinen “Renk Festivali”nde katılımcılara sarı, kırmızı, mavi, pembe, yeşil boyalar ve içerisine boya koyulan balonlar verildi.

Organik boyaları birbirlerine atan katılımcılar, içinde boya bulunan balonları da patlatarak, DJ performansları eşliğinde eğlendi. Yangın tüplerine doldurulan boyalar, katılımcıların üzerine sıkıldı. Etkinlik sırasında rengarenk olan katılımcılar, festival sırasında özçekim yaptı.