Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Osmaniye’de, şiddete maruz kalan köpek sahiplendirildi

OSMANİYE’DE SAHİBİNİN ŞİDDETİNE MARUZ KALAN KÖPEK, OSMANİYE BELEDİYESİ HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDEKİ BİR HAFTALIK TEDAVİSİNİN ARDINDAN SAHİPLENDİRİLDİ. YENİ YUVASINA YERLEŞEN KÖPEĞİN, BARINAK GÖREVLİLERİNCE ARA ARA KONTROL EDİLİP, SAĞLIK YÖNÜNDEN BAKIMLARININ YAPILACAĞI KAYDEDİLDİ.

OSMANİYE’DE SAHİBİNİN ŞİDDETİNE MARUZ

Osmaniye’de sahibinin şiddetine maruz kalan köpek, Osmaniye Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki bir haftalık tedavisinin ardından sahiplendirildi. Yeni yuvasına yerleşen köpeğin, barınak görevlilerince ara ara kontrol edilip, sağlık yönünden bakımlarının yapılacağı kaydedildi.

Osmaniye’de evinde beslediği köpeğini paspasla dövdüğü ve şiddet anlarının cep telefonu kamerasına yansıdığı olay sonrası polis harekete geçti. Belirtilen adrese giden ekiplerce yapılan incelemede köpeği dövdüğü belirlenen H.E. gözaltına alındı. Vücudunda darp ya da yara izi bulunmayan köpeğe ise el konuldu. H.E.’ye 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde 4 bin 554 TL idari para cezası yazılarak, serbest bırakıldı.

Veteriner tarafından muayene edilen köpek ise gerekli tedavilerin yapılması için Osmaniye Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Burada yaklaşık bir haftadır bakım ve tedavisi yapılan köpek, daha sonra bir vatandaşa sahiplendirildi. Kalıcı yuvasına yerleşen köpeğin, yine barınak görevlilerince ara ara kontrol edilerek, bakımlarının yapılacağı kaydedildi.