Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Andırın Yüzme spor okulu kayıtları başladı

Andırın Belediyesi ile Gençlik

Andırın Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları Yüzme spor okulu kayıtlar başladı. 7 – 14 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği spor okullarında yüzme eğitim verilecek.

Andırın İlçesini tekrar ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Andırın Belediyesi, bir yandan da deprem sonrası hayatın normale dönmesi için yoğun gayret gösteriyor. Bu kapsamda, çocukları spora yönlendirmek için Yaz Spor Okulları Yüzme Spor Okulları ile bu yıl da çocuklarla buluşuyor.

7 – 14 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği spor okullarında katılımcılara uzman eğitmenler tarafından yüzme branşta eğitimler verilecek. Andırın Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortak tesisimizde Profesyonel yüzme eğitmenlerimiz eşliğinde, sıfırdan başlayarak yüzme becerilerini geliştirecek ve suyla uyumlu bir şekilde yüzmenin keyfini yaşatacak. Kurs kontenjanı sınırlı olan Yüzme Spor Okulu kayıt işlemleri için 7-14 yaş arası çocuklar için Veliler Andırın Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne başvuracaklar. Andırın Şehit Ahmet Bıçakçı Parkı Yüzme Havuzunda eğitim alacaklar.

EDİTÖR: İLKER YİYEN