Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Eğitimi Merkezi’nden 15 Temmuz Şehitlerimizin Aziz Hatırasına – El Sanatları Sergisi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Halk Eğitimi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 15 Temmuz Milli İrade bilincini yaşamak ve yaşatmak, milletimizin vermiş olduğu demokrasi mücadelesini hatırlamak ve aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin hatırası için kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı El Sanatları Sergisi kurum binasında açıldı.


Açılışı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Feyzi Oğuz, Müdür Yardımcıları; Ahmet Çetin Kılınç, Mehmet Ceren, Selçuk Kaba, öğretmenler ve usta öğreticileri tarafından yapılan ve hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde Türk milletinin destansı direnişini anlatan ürünlerin yer aldığı sergi, misafirler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.


Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Feyzi Oğuz, sergi açılışında yaptığı konuşmada, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü anarken aziz milletimizin her daim birlik, beraberlik içinde olmasını ve bir kez daha bu tür hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyor, serginin hazırlanmasında emeği geçen kursiyer, öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyoruz.


15 Temmuz 2016’daki gibi hain darbe girişimlerini hatırlamak ve hatırlatmanın en etkili yolu hiç şüphesiz sanattır diyor ve sizleride sergimize bekliyoruz.” Dedi.
(Haber: İsmail KOYUNCU)