Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FTA Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

TRENDYOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN FTA ANTALYASPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SAHASINDA YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ. KIRMIZI BEYAZLI EKİP YARIN İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMASI İÇİN ERZURUM’A GİDECEK.

TRENDYOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN

FTA Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı-beyazlı ekip yarın ikinci etap kamp çalışması için Erzurum’a gidecek.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk kamp dönemini Burdur’da tamamlayan FTA Antalyaspor, 2 günlük iznin ardından bugün çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı ekip öğle saatlerinde salonda yaptığı çalışmanın ardından akşam saatlerinde Futbol Sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde sahada çalışma gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top sürme, dayanıklılık, hız ve yarı kalede taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi. Antalyaspor’un yeni transferleri Erdoğan Yeşilyurt ile Jakub Kaluzinski de antrenmana katıldı. Kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş ise takımdan ayrı koşu yaptı. Antalyaspor, ikinci etap kamp çalışmaları için yarın sabah saatlerinde Erzurum’a hareket edecek. Kırmızı-beyazlılar Erzurum’da 20 Temmuz’da Corendon Alanyaspor, 24 Temmuz’da Çaykur Rizespor, 29 Temmuz’da ise Sivasspor ile hazırlık maçı yapacak.