Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtar Bölükbaşı’ndan çocuklara hediye

Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin

Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Bölükbaşı, Kurban Bayramı öncesi aldığı bayramlık hediyelerle çocukların yüzlerini güldürdü.
Muhtar Metin Bölükbaşı, “Çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Önemli olan gönüllere hitap etmektedir. Mahallem çocuklarının bu sevgisi anlatılmaz yaşanır.” dedi.
Kahramanmaraş İli Dukadiroğlu ilçesinde bulunan Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Bölükbaşı, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da çocukları sevindirdi.

Kurban Bayramı öncesinde çocuklara bir bayram daha yaşatan Muhtar Bölükbaşı, mahalledeki çocuklara bayramlık oyuncaklar hediye ederek, onların yüzünü güldürdü.
Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Bölükbaşı’nı karşılarında gören çocukların hediyelerini aldıkları an ki sevinçleri ise yüzlerinden okundu. Bayramlık oyuncaklarını ve hediyelerini alarak büyük mutluluk yaşayan çocuklar, kendilerini unutmayan Muhtar Bölükbaşı’na teşekkürlerini ilettiler.

“Çocukların bir nebze de olsa yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize” diyen Muhtar Bölükbaşı, “Bugün bizleri sıcak bir şekilde karşılayan herkese sonsuz şükranlarımı ifade ediyorum. Bayram birlik, beraberlik, sevinçlerin, üzüntülerin beraberce paylaşıldığı, dayanışmanın ve kardeşlik duygularının zirveye çıktığı müstesna günlerdir. Kurban kaynaştırır, kurban paylaştırır, kurban zenginle fakiri kucaklaştırır. Kurban birliktir, beraberliktir, bir araya gelmektir; bayramla hasıl olan manevi huzura hissedar olabilmektir.

Bizlerde bu özel günde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Küçükken bizler sevinçle beklerdik tüm bayramları. Eminim bu yavrularımızda bizleri dört gözle bekliyorlardı. Bu mutluluğu evlatlarımızla paylaştık. Yavrularımızın bayramlık hediyelerini teslim ettik ve bayramlarını kutladık. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Onların bir nebze de olsa yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Yüce Allah’tan bu mübarek bayramın, ülkemiz, milletimiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olması, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
(Haber: İsmail KOYUNCU)