Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LGS’de 500 tam puan alan öğrenciler Vali Elban ile buluştu

VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN, LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS) SINAVI’NDA 500 TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLER VE ÖĞRENCİLERİN AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN,

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’nda 500 tam puan alan öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Şehirde yaklaşık 37 bin öğrencinin girdiği LGS’de tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan 16 öğrenciyi elde ettikleri başarı için tebrik eden Vali Elban, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi.Başarı için özverili çalışma ve üstün gayret gerektiğini vurgulayan Vali Elban, asıl olanın başarının devamlılığı olduğunu belirtti.

Adana’daki eğitim yatırımlarının meyvelerini topladıklarını söyleyen Vali Elban, “İlimizin eğitimdeki başarı çıtasını yükseltecek çalışmalarımız son yıllarda hız kazanmıştı. Bizler güçlü bir ülkenin yolunun eğitimden geçtiğini biliyoruz. Bu anlayışla kentimizin eğitim kalitesini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımızın başarısı da çalışma şevkimizi arttırıyor” dedi.

Her alanda eğitimli, donanımlı bireyler yetiştirmenin ülkemizin geleceği adına bir umut olduğunu dile getiren Elban, “Her çocuğumuzun en güzel şekilde yetişmesi, geleceğimiz adına büyük bir kazanımdır. Tüm evlatlarımızın bilimle döşenen yolları, bahtları gibi açık olsun. Bizler her daim tüm imkanlarımızla evlatlarımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.