Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADEME YÜKSELTMEK İÇİN ECEL TERİ DÖKTÜLER!

Kahramanmaraş’ta MEB Görevde Yükselme

Kahramanmaraş’ta MEB Görevde Yükselme Sınavı hafta sonu yapıldı ve şube müdürlüğü kadrosu için 400, şeflik için 2 bin, memurluk için 3 bin ve saymanlık kadrosu için 57 kontenjan için sınava girenler ecel teri döktü.
Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı Pazar günü Kahramanmaraş’ta da yapıldı.
Millî Eğitim Bakanlığınca görevde yükselme ve unvan değişikliği kapsamında şube müdürlüğü kadrosu için 400, şeflik için 2 bin, memurluk için 3 bin ve saymanlık kadrosu için 57 kontenjan belirlenmişti. Kahramanmaraş’ın Metropol İlçesi Onikişubat İlçesi Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde Şube Müdürlüğü sınavına 25 salonda 411 kişi girerken, Atatürk Anadolu Lisesinde 15 salonda 291 kişi katıldı.
Memur ve Şeflik sınavına Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde 252’i engelli olmak üzere 50 kişi, Atatürk Anadolu Lisesinde 8’i engelli 276 kişi, Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ise 7’si engelli 225 kişi katıldı. Saymanlık sınavına Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde 3’ü engelli 72 kişi katıldı. Sınava girenler Kademe yükseltmek (Görevde yükselme) için ecel teri döktüler.
EDİTÖR: İLKER YİYEN