Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ TAKIMIN FORMA SPONSORU KADİRLİ’DEN!

Sitemiz aracılığı ile kurulduğunu

Sitemiz aracılığı ile kurulduğunu duyurduğumuz Döngele Bozdağspor Kulübü ilk desteğini Kadirlinin Otomotiv sektöründe yer alan Bozdağ Otomotiv oldu.
Amatör futbolun yarayan kanası olan sahipsizlikten ötürü birçok spor kulübü zar zor ayakta kalmaya çalışırken Yeni kurulan ve hazırlık aşaması evresinde olan Döngele Bozdağspor Kulübü bu sezon sponsor bularak bu algıyı yıkmayı başardı ve yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanmayı sürdürüyor.
GÖGSÜNDE KADİRLİ BOZDAĞ OTOMOTİV YAZACAK!
Kahramanmaraş Yerel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele etmeyi planlayan Döngele Bozdağ spor kulübü, yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için kolları sıvadı. Bu bağlamda maddi anlamda da desteğini Kadirli Bozdağ Otomotiv ile buldu. Yeni sezon yeni jenerasyon sloganından yola çıkarak kurulur kurulmaz sponsorunu da buldu.
İş Adamı, spor sevdalısı Hakkı Bozdağ tarafından hayata geçirilen proje doğrultusunda Bozdağ Ailesi tarafından şehre kazandırılan Döngele Bozdağ spor Kulübü, resmen kuruldu ve yakın zamanda sahalara adımını atacak. İlk etapta 9 ila 18 yaş arası gençlere yönelik futbol kursları verilecek ve yetenekli gençler çiçeği burnunda kulübe kazandırılacak olan kulübün ilk sponsoruda Bozdağ Otomotiv oldu.
Kulüp Başkanlığını iş Kadını Dilek Bozdağ’ın yaptığı KIRMIZI-BEYAZ-SİYAH renklerle sahaya çıkacak olan Döngele Bozdağ Spor Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile spor federasyonlarının düzenlediği veya izin verdiği Futbol ve diğer faaliyetlere veya spor müsabaka ve yarışmalarına katılmak ve bunların hazırlık ve eğitim çalışmalarını yapmak amacıyla yeşil sahalarda ter atacak.
SPOR BİR ŞEHRİN EN ÖNEMLİ TANITIMI ARACIDIR
Otomotiv sektörünün önemli firmalarından Kadirli Bozdağ Otomotiv işletmesi Sahibi genç iş adamı Volkan Bozdağ, günümüz şartlarında yok olmaya yüz tutmuş amatör camiasında kulüplerimiz sahaya çıkmakta zorluk yaşadığı bu süreçte çorbada tuzumuz olsun diyerek gönülleri fethetti.
“GENÇLERE SAHİP ÇIKMAK GELECEĞE SAHİP ÇIKMAK DEMEKTİR”
Döngele Bozdağ spor kulübüne Sponsorluk veren, Kadirli Bozdağ Otomotiv işletmesi Sahibi genç iş adamı Volkan Bozdağ Sitemize şu açıklamalarda bulundu; “Bu ülkede yaşıyorsak bu ülkenin gençlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemlerde gençlere sahip çıkmak adına zor ve ağır bir yükün altına giren DöngeleBozdağ Spor Kulübü ile yaptığımız istişareler sonucunda ve araştırmalarımız doğrultusunda sponsorluk desteği sağlamamızın ne kadar faydalı olacağına kanaat getirdik. Kulübün yeni kurulması ve jenerasyon anlamında ise pırıl pırıl gençlerin olacağını düşünerek bizlerde ne kadar Kadirli de iş hatımızı sürdürsekte Kahramanmaraşlı olmanın gururu ile Memleketimizin gençlerine hizmet edecek olan Spor kulübüne destek vermek bizleri mutlu edecektir. Gençlere yapılan hiçbir yatırım karşılıksız kalmaz. Her şey maddiyat değildir bu sporcu kardeşlerimizin hayır dualarını almakta bizlere huzur verir. Spora ve sporcuya destek olmaya gücümüz yettiğince devam edeceğiz” dedi.
“BİZ GENÇLER İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yapılan bu destekten sonra internet sitemize şu ifadeleri kullanan Döngele Bozdağspor Kulüp Başkanı Dilek Bozdağ ise; “Takımımıza destekte bulunan Otomotiv sektörünün önemli firmalarından Bozdağ Otomotiv işletmesinin Genç İş Adamı Volkan Bozdağ’a gençlere verdikleri önem ve bizlere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz. Zor şartlar altında emek veren kulüplerimize bu tür katkıların artmasını temenni ediyoruz. Bizler gençlerin kötü alışkanlıklar kazanmaması için gece gündüz çaba sarf etmek için Kulübümüzü hayata geçirdik ve inşalah bunu başaracağız. Kulübümüz yeni ve sezona inşallah iddialı bir kadro yapısı ve çalışma ekibi ile gireceğiz ve sahada yerimizi alacağız” ifadelerini kullandı.
EDİTÖR: İLKER YİYEN