Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapalı içki şişesinin içinde şok eden görüntü

MERSİN’DE BİR BÜFEDEN İÇKİ ALAN VATANDAŞ, HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. KAPALI VE BANDROLLÜ OLAN İÇKİNİN İÇİNDE SİNEK GÖREN VATANDAŞ, FİRMAYA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU.

MERSİN’DE BİR BÜFEDEN İÇKİ

Mersin’de bir büfeden içki alan vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. Kapalı ve bandrollü olan içkinin içinde sinek gören vatandaş, firmaya suç duyurusunda bulundu.

Mersin’de ilginç bir olay yaşandı. Bir büfeden rakı alan İsmail Eren Kabacık, arkadaşlarıyla gittikleri mekanda hayatlarının şokunu yaşadı. Kapağı kapalı ve bandrolü bulunan içki şişesinin içinde sinek olduğunu fark eden Kabacık, firma hakkında suç duyurusunda bulundu.

“Şikayette bulundum”

Olayla ilgili konuşan İsmail Eren Kabacık, rakıyı Karaduvar Mahallesinde bulunan bir büfeden aldığını söyledi. Arkadaşlarıyla oturmaya gittikleri yerde açmadan önce şişenin içinde sinek olduğunu fark ettiğini belirten Kabacık, “Bandrolü duruyor, kapağını açmadım. Mağduriyetimizin giderilmesi için büfeye gittim ve durumu anlattım. Tekel bayisi de ‘bu bizim kusurumuz değil, dolum aşamasında olduğu için firmayla alakalı bir durum var’ dedi. Bende firmayı aradım durumu anlattım, şikayette de bulundum. Ben zaten arada bir içki içen bir insandım bu saatten sonra tiksindim ve psikolojim bozuldu. Bu saatten sonra hiç kullanmamayı düşünüyorum” dedi.

“Hayretler içerisinde kaldık”

Başına daha önce böyle birşey gelmediğini dile getiren Kabacık, “Herhangi bir gıda maddesinde bu durumla karşılaşmadım. İlk defa karşıma geliyor. Rakıda da belki de Türkiye’de ilk defa olduğunu düşünüyorum. Büyük bir firma. Ayıplarını gidermeleri gerekiyor. Bu sineğin kapak açık olsa bile oraya girmesi imkansız. Yani dolum aşamasında olmuş. Ben sineği görünce şaşırdım zaten. Çünkü garip bir olay. Hatta yanımdaki arkadaşlara gösterdim ben yanlış mı görüyorum dedim, hayretler içerisinde kaldık. Firma ısrarla ürünü teslim etmemi istiyor inceleme yapmak için. Ben bunu teslim ettiğim zaman belki de ayıplarını kapatacaklar. Ben bunlara güvenip teslim etmek istemiyorum. Kendilerine mağduriyetimi ilettim. Yardımcı olmuyorlar. Bende artık hukuksal anlamda mücadeleme başlayacağım. Kendilerinden şikayetçi olacağım. Burada sonuçta insan sağlığı var. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya işte gerçekten ben bunu yaşadım” diye konuştu.