Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6 yaşındaki Bilge’nin saçları kanserli hastalara saç olacak

ANTALYA’NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE 6 YAŞINDAKİ BİLGE TOPALOĞLU, BEBEKLİĞİNDEN BU YANA KESTİRMEDİĞİ SAÇLARINI AİLESİNİN DE İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA KANSER SAVAŞÇILARI DERNEĞİ’NİN YÜRÜTTÜĞÜ ‘SAÇIM SAÇIN OLSUN’ KAMPANYASINA BAĞIŞLADI.

ANTALYA’NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE 6

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 6 yaşındaki Bilge Topaloğlu, bebekliğinden bu yana kestirmediği saçlarını ailesinin de isteği doğrultusunda Kanser Savaşçıları Derneği’nin yürüttüğü ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyasına bağışladı.

Türkiye’de, kanser tanısı alan kişilerin tedavi süresinde yaşadığı sorunlara ve zorluklara göğüs germek için kurulan Kanser Savaşçıları Derneği, tedavi gören hastalara moral vermek için önemli bir kampanya başlatmıştı. Tedavi sürecinde saçları dökülen hastalar için gerçek saçlardan peruk yaptıran dernek, kadın ve erkeklerin yapacağı saç bağışlarını bekliyor. Kanser Savaşçıları Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyası ise yurt içinde ve yurt dışında büyük ilgi görüyor. Kampanyaya Gazipaşa’dan destek veren Manşet Gazetesi Ortağı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Geylani Topaloğlu’nun 6 yaşındaki kızı Bilge Topaloğlu, bebekliğinden bu yana kestirmediği saçlarını kestirerek ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyasına bağışladı.

Kaför Zerrin Yüksel tarafından özenle kesilen Bilge’nin saçları, ailesi tarafından Kanser Savaşçıları Derneği’ne gönderildi. Dernek, en az 30 santimetre civarındaki sağlıklı, mutlaka kuru ve birkaç yerinden toplanmış ya da tercihen birkaç parça halinde örgülü saçları alıyor. Açıcı ya da permalı saçlar ise kabul edilmiyor.