Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükşehir Aksu Güzelyurt’a modern pazar yeri yapacak

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, AKSU’NUN GÜZELYURT MAHALLESİ’NE MODERN BİR KAPALI PAZAR YERİ KAZANDIRMAK İÇİN ANTALYA SEMT PAZARCILARI ODASI İLE PROTOKOL İMZALADI. PAZARIN KISA SÜREDE TAMAMLANACAĞINI SÖYLEYEN BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK, “ESNAFIMIZA VE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM” DEDİ.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu’nun Güzelyurt Mahallesi’ne modern bir kapalı pazar yeri kazandırmak için Antalya Semt Pazarcıları Odası ile protokol imzaladı. Pazarın kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Esnafımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi semt ve üretici pazarlarını yeni bir yapıya kavuşturmak, sebze-meyve satışını kaliteli standartlara ve gıda güvenilirliğine uygun hale getirmek için pazar yerlerinin koşullarını iyileştiriyor. Aksu Güzelyurt Mahallesi’ndeki Çalkaya Kapalı Pazar Yeri inşası için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı Metin Bucak arasında protokol imzalandı.

Aksu’nun en büyük pazarı olacak

Protokol çerçevesinde mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne kayıtlı, 1/1000 ölçekli imar planında pazar yeri olarak planlanan Aksu Güzelyurt Mahallesi 14980 ada 5 parsel numaralı taşınmazda modern bir pazar yeri inşa edilecek. Protokol imza töreninde konuşan Başkan Muhittin Böcek, “Aksu’nun en büyük pazarı olacak inşallah. 80 gün gibi kısa bir zamanda inşallah tamamlamayı hedefliyoruz. Aksulu hemşehrilerimize, odamıza, pazarcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Pazar alışverişini daha hijyenik, sağlıklı ve modern koşullarda yapılmasına imkan sağlayacak yeni pazar yerlerimizi Antalya’mıza kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.