Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi

– KAHRAMANMARAŞ’TA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİYLE HAYATA GEÇİRİLEN YAZ SPOR OKULLARI VE ENGELSİZ SPOR OKULLARI’NIN AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

– KAHRAMANMARAŞ’TA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’nın açılış programı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehrin imar ve inşası noktasında faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da deprem sonrası hayatın normalleşmesi için yoğun gayret gösteriyor. Sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’nın açılış programı gerçekleştirildi. Osman Sayın Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış programında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keleş’in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular da yer aldı. Sportif başarı sağlayan sporcular ve takımlara madalya ve kupa takdiminin yapıldığı programda sporcular, sergiledikleri gösterilerle katılımcılardan yoğun alkış aldı.