Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akdeniz Üniversitesinde mezuniyet heyecanı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİ YAKLAŞIK 12 BİN ÖĞRENCİSİNİ YENİ YAŞAMLARINA UĞURLUYOR. 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ 7 TEMMUZ CUMA GÜNÜ DÜZENLENECEK.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİ YAKLAŞIK

Akdeniz Üniversitesi ailesi yaklaşık 12 bin öğrencisini yeni yaşamlarına uğurluyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni 7 Temmuz Cuma günü düzenlenecek.

Akdeniz Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni ile öğrencilerini meslek yaşamlarına uğurlayacak. Mezuniyet Töreni 7 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda düzenlenecek. Öğrenci korteji ile başlayacak törende mezunlar adına konuşma ve protokol konuşmalarının ardından Kahramanmaraş depreminde vefat eden öğrenciler için video gösterimi yapılacak.

Öğrencilere güzel veda

2022-2023 eğitim öğretim yılında 24 Fakülte, 12 Meslek Yüksekokulu ve Konservatuvardan toplam 11 bin 833 öğrenci mezun olacak. Tüm birimler tek tek sahneye çıkarak öğrencilere başarı belgeleri ve okulda dereceye girenlere onur belgesi verilecek. Ayrıca Mühendislik Fakültesi binasını Akdeniz Üniversitesine kazandıran Antalyalı İş Adamı Mustafa Sak’ın Adopen olarak geleneksel hale getirdiği Mühendislik Fakültesi bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine başarı ödülleri takdim edilecek. Tören sonunda mezunlar Dj Berk Batı performansı ile dört yılın yorgunluklarını atacaklar.

Ailemizin bir parçası olmaya devam edecekler

Akdeniz ailesinden 11 bin 833 öğrenciyi mezun etmenin hem mutluluğunu hem de hüznünü yaşadıklarını ifade eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Öğrencilerimizden ayrıldığımız için biraz hüzün olsa da kapımız onlara her zaman açık, onlar her zaman ailemizin bir parçası olmaya devam edecekler. Diğer yandan Akdeniz kalitesi ile yetişmiş çok değerli öğrencilerimizi sektöre kazandırmanın da gururunu yaşıyoruz. Bulundukları konumda üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphem yok. Onlar da Akdenizli olmanın gururunu bir ömür yaşayacaklar” şeklinde konuştu.