Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelli bireyler için ortak proje

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (ABB) İLE KEMER BELEDİYESİ, ENGELLİ BİREYLERİN GELİŞİMLERİ VE SOSYAL HAYATA DAHA FAZLA ADAPTE OLMASI İÇİN ORTAK PROJE BAŞLATTI.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (ABB)

Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Kemer Belediyesi, engelli bireylerin gelişimleri ve sosyal hayata daha fazla adapte olması için ortak proje başlattı.

ABB Sosyal Hizmetler Uzmanı Filiz Küle Öğüt ile Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş öncülüğünde başlatılan proje çerçevesinde engelli bireylere spor, çeşitli aktiviteler ve yoga eğitimi veriliyor. Haftanın bir günü ABB Çamyuva Hizmet Binası’nda yapılan proje çerçevesinde Kemer Belediyesi Psikoloğu Sevilay Bozkaya engelli bireylerle sohbet edip duygu çalışması yapıyor. Kemer Belediyesi Yoga Eğitmeni Hediye Günay da engelli bireylere spor yaptırıp çeşitli aktivelerle eğlenmelerini sağlıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak ‘Her insanın bir engelli adayı’ olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Engelli bireylere her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam ediyoruz. Çeşitli projelerle onların yanında yer alıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa bir proje yaptık. Haftanın bir günü engelli bireylerimizin gelişimlerini sürdürmek ve sosyal hayata daha fazla adapte olmalarını sağlamak için çeşitli aktivitelerle onları yalnız bırakmıyoruz. Emeklerinden dolayı ABB Sosyal Hizmetler Uzmanı Filiz Küle Öğüt ile Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş’a teşekkür ediyorum” dedi.